عسل چندگیاه
عسل چند گیاه از ترکیب چندین گل و گیاه بدست می آید که واژه ی چند گیاه در نام این عسل بخاطر این است که زنبور های عسل شهد گل های متفاوتی را جمع آوری می کنند و با توجه به پوشش عمده و غالب گیاهی یک منطقه نام همان گل را بر روی عسل می گذارند ولی در فصل بهار با توجه به تنوع و تعدد گل ها و گیاهان در منطقه ، مشخص کردن نوع شهد و گرده ی گل عملا ناممکن می باشد که به این دلیل این نوع عسل را عسل چند گیاه نامگذاری می کنند .
چرا عسل چند گیاه تولید می شود؟
در مکانهایی که یا تعداد گیاهان از یک نوع کم است و یا زنبوردار قصد دارد که عسلش از نوع چند گیاه باشد، کندوی عسل را طوری مستقر می کنند تا زنبور بتواند از همه شهدها و گیاهان و صمغ های مختلف استفاده کند.مسلم است که بره موم تولید شده نیز خواص و ظاهرش کمی با بره موم انواع عسل های تگ گل متفاوت است.علاوه بر آن چون تغذیه زنبور در این نمونه انگبین کاملا متفاوت و تقریبا غیر قابل پیش بینی است، پس انتظار می رود که ژل رویال یا همان شاه انگبین تولید شده در کندوی عسل نیز متفاوت باشد.بسته به نوع کیفیت گیاهان و تعادلی که زنبور در برداشت شهدها، دانه و گرده گل ها از گیاهان رعایت می کند، ژل رویال متفاوتی به دست خواهد آمد.
عسل های چندگیاه بسته به گلهایی که زنبورعسل بر روی آنها پریده و شهد و گرده گل های آن ها را جمع آوری نموده است، طعم و رنگ متفاوتی دارند ولی چیزی که مبرهن است خواص درمانی متعددی است که این نوع عسل دارا می باشد.
برخی از خواص عسل چندگیاه :
تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش دردهای استخوانی و مفاصلی
غضروف ساز و ترمیم کننده مفاصل
کاهش دهنده نفخ
مفید برای گرفتگی عروق
بهبود ناراحتیهای روده
مقوی مغز و اعصاب
تقویت کننده حافظه
نرم کننده سینه
مسکن و تسکین دردهای مختلف بدن
ضد سرفه
تقویت کننده بینایی
ضد ورم و عفونت روده
ضد کم خوابی و کم اشتهایی
تصفیه کننده خون و کبد
مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل چهل گیاه با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به آنی کی از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده نیز دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است.
تماس:
۰۹۱۲۱۳۴۳۱۳۹
مشاوره، آموزش، طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی