Loading...

عسل در طول تاریخ

عسل در طول تاریخ

عسل در مصر و یونان باستان و پزشکی اسلامی و مدرن

عسل در مصر باستان

عسل همیشه محبوب ترین ماده دارویی بوده که تقریبا 900 بیماری را درمان می کند. در گذشته مصریان از عسل به عنوان یک داروی ضد باکتریایی برای ضخم های آلوده و علاوه بر آن به عنوان یک پماد موضعی استفاده می کردند.

عسل در یونان باستان

در یونان باستان گاهی از عسل به عنوان یک درمان برای نقرس و برخی اختلالات عصبی استفاده می کردند. یک دانشمند یونانی یک رژیم ساده برای بعضی بیماری ها تجویز کرد به این صورت : عسل و سرکه برای درمان درد ، آب و عسل برای رفع تشنگی و مخلوطی از آب و عسل و مواد دارویی برای تب حاد.

همچنین آنها برای کپک زدن ، جلوگیری از بارداری ، بهبود زخم ، سرفه و گلو درد ، بیماری های چشمی و درمان زخم ها از عسل استفاده میکردند.

عسل در پزشکی اسلامی

در سیستم پزشکی اسلامی، عسل یک نوشیدنی سالم محسوب می شود. قرآن کریم به وضوح ارزش بالقوه ی درمانی عسل را بیان میکند (( پرودگارت به زنبور ها کمک کرد تا خانه های خود در تپه ها و درختان بسازد و از درون بدن آنها یک نوشیدنی از رنگ های مختلف منتشر میکند که در آن نشانه ای است برای کسانی که فکر میکنند)). علاوه بر این پیامبر مسلمانان محمد(ص) توصیه  می کند که عسل برای درمان اسهال مفید است. ابن سینا دانشمند بزرگ ایرانی تقریبا 1000 سال پیش عسل را یکی از بهترین دارو ها در درمان سل می داند.

جایگاه عسل در پزشکی مدرن:

خواص ضد میکروبی عسل

علاوه بر نقش مهم عسل طبیعی در طب سنتی طی دهه های گذشته آزمایشات بالینی نیز بر آن انجام شده است. فعالیت های آنتی باکتریال عسل یکی از یافته های مهم که در سال 1892 شناخته شد.

عوامل بیماری زا  (پاتوژن ها )  حساس به عسل هستند. طبق گزارش های انجام شده عسل دارای یک مهار کننده ی حدود 60 باکتری اعم از هوازی و بی هوازی و... است. پیش از این، تعداد کمی از مطالعات موردی برای بررسی فعالیت ضد میکروبی عسل در مقابل استافیل متی سیلین مقاوم بود. همچنین در درمان عفونت های ادراری از عسل رقیق شده استفاده شده و عفونت های ادراری را از بین برده است. بر خلاف بسیاری از آنتی بیوتیک های معمول، عسل نمی تواند به رشد باکتری مقاوم در برابر آنتی بیوتیک منجر شود.

بیش از 300 نوع مختلف عسل وجود دارد - و انواع مختلفی از عسل برای مسائل بهداشتی مناسب هستند ... به طور کلی، ما موارد زیر را داریم:

عسل های ی که ضد عفونی و ضد باکتری هستند :

عسل خام حاوی پراکسید هیدروژن است که در تماس با رطوبت آزاد می شود. پر اکسید هیدروژن هر دو ضد باکتری و ضد قارچ هستند. عسل در ابتدا برای اهداف درمانی مورد استفاده قرار گرفت ، زیرا داری خواص ضد باکتریایی است اما در دهه ی 1940 و 1950 آنتی بیوتیک ها مانند پنی سیلین و و دارو های مصنوعی جایگزین آن شد. عسل به طور طبیعی ژیروسکوپی است که به این معنی که به طور طبیعی را جذب می کند.

عسل به عنوان شیرین کننده : عسل باعث افزایش قند خون نمی شود.

عسل حاوی آنزیم های طبیعی است که به فرایند گوارش کمک می کند. این نظریه نشان می دهد که یک قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب، به میزان کافی گلوکز برای تغذیه مغز در طول شب فراهم می کند. و باعث می شود که هورمون های استرس زا که باعث اختلال در خواب می شود را کاهش دهد و سطح قند خون را تثبیت می کند.

 

نظرات

    ارسال نظر

    عسل طبیعی یاشیل

    آمار

    • تعداد کالا: 21
    • بازدید امروز: 7
    • بازدید دیروز: 177
    • بازدید کل: 39684