Loading...

خواص عسل (کنار) سدر

خواص عسل (کنار) سدر

خواص عسل سدر (کنار)

درخت کنار مقاوم ترین درخت میوه به صورت درختچه‌ای کوچک، خاردار با تاج پهن است میوه این درخت تخم مرغی شکل و به اندازه میوه زیتون یا کمی کوچک‌تراست. طعم‌ این میوه ترش مطبوع و شیرین است. درخت و میوه آن در جنوب ایران کنار نامیده می‌شود و در کتابها به نامهای کنار، سدر، سدره، منبل داوود، سنجد گرجی، نیم، ضال، ببر و شجره النبق نیزخوانده شده‌است. از قدیم از برگ سائیده درخت کنار به‌عنوان ماده پاک کننده موی سر و بدن استفاده شده و هنوز هم در برخی نقاط استفاده از آن متداول است.

خواص درمانی عسل کنار

از جمله خواصی که در عسل سدر وجود دارد این است که می تواند زخم ها را التیام ببخشد و در جوش خوردن اندام های بدن محصولی موثر است.البته این مشکل بیشتر توسط خود گیاه کندر (سدر) انجام می گیرد ولی عسل سدر نیز در مواقعی که گیاه آن نباشد می توانند خاصیت دارویی آن را تا حدودی جبران کند.

از دیگر خواص عسل کنار این است که افرادی که دچار گرمازدگی می شوند و طاقت گرما را ندارند با مصرف روزانه عسل سدر می توانند تا حدودی مقاومت بدن خود را افزایش دهند و از عرق سوزی پوست جلوگیری نمایند.استفاده از کنار به صورت پماد و مالش آن بر روی سطح پوست نیز در درمان عرق سوزی بی تاثیر نیست.

در روش‌های طبیعی درمان امراض، عسل کنار تاثیر بسیار زیادی بر درمان زخم‌های دستگاه گوارش به‌ویژه روده و معده دارد. این نوع از عسل طبیعی می‌تواند مقاومت و توانایی دستگاه گوارش را افزایش داده و عملکرد این اندام‌ها در بدن را بهبود بخشد. قرار دادن این عسل کهربایی‌رنگ در برنامه غذایی روزانه می‌تواند تاثیر زیادی بر کاهش میزان کلسترول داشته باشد. همچنین می‌تواند کمبود ویتامین سی  خون در بدن را جبران کند. از این‌رو مصرف این عسل در زمان ابتلا به آنفلوآنزا یا سرماخوردگی می‌تواند مقدار زیادی از ویتامین سی مورد نیاز بدن را تامین کند و از طرفی، اشتهای فرد بیمار را تحریک می‌کند تا او بتواند بر بی‌اشتهایی خود غلبه کند.

این عسل پس از برداشت کف کرده و دارای رنگ روشنی میباشد. و پس از مدتی کف آن خوابیده و به رنگ خود عسل برگشته یعنی تیره میشود. پس از گذشت چند ماه تیره تر شده و به رنگ جیگری یا عقیقی در می اید و چنان چه دوباره این عسل مخلوط شود. ویا در مجاورت گرما ویا داخل آب گرم قرار داده شود دوباره کف می‌کند. وتا خوابیدن کف آن زمان لازم است علت این کف کردن برمیگرده به خود گیاه کنار و ربطی به طبیعی و یا نامرغوب بودن عسل تولید شده ندارد. کنار از گیاهانی هست که دارای گروه از گلیکوزیدهای گیاهی میباشد این گلیکوزیدها به عنوان ساپونین ها شناخته می شوند.

این عسل اگر خالص باشد و با عسل های دیگر مخلوط نشده باشد تقویت کننده موی سر ، تقویت کننده اعصاب ، دارای پروتئین ، ضد کم خونی، ضد کمر درد,بهترین مرحم برای سوختگی ها و موثر در درمان انواع سرطان ها می باشد.

زمان برداشت عسل:

از اواخر تابستان تا اواسط پاییز

عسل طبیعی

عسل معجونی

نظرات

    عسل طبیعی یاشیل

    آمار

    • تعداد کالا: 21
    • بازدید امروز: 35
    • بازدید دیروز: 101
    • بازدید کل: 47630